Bejelentés


görögteknős - a tenyésztőtől nagyon kedvező áron :)

1968 óta foglalkozom hüllőkkel, s az azóta eltelt sok év alatt állandó kedves társaim voltak az európai szárazföldi teknősök kisebb-nagyobb csapatai. 

A görögteknős (testudo hermanni), a mór teknős (testudo graeca), a szegélyes teknős (testudo marginata) viszonylag egyszerűen tartható a mi éghajlati viszonyaink mellett, szabadtéri körülmények között is. Állataim jónéhány éve azzal is jelzik elégedettségüket, hogy rendszeresen szaporodnak. 

Mivel az összes európai szárazföldi teknősfaj veszélyeztetettnek minősül, tenyésztésük és eladásuk feltételekhez kötött. Az állatok eladásakor a tenyésztő köteles az állat származását igazoló haspáncélfotóval ellátott dokumentumot - az úgynevezett CITES igazolást - átadni. A legújabb rendelkezés szerint, a szakminisztérium kombinált igazolást állít ki, mely az EU igazolást is tartalmazza. Természetesen ezzel az igazolással rendelkeznek a nálam nevelt teknősök is. 

Az állatok friss, válogatott növényi takarmánnyal vannak etetve, megfelelő táplálékkiegészítő anyagokkal dúsítva - az egészséges csont és páncélnövekedés érdekében. Az állatok általában Budapesten, a XIV. kerületben kerülnek átadásra, de megbeszélés szerint alkalmanként lehetőség van vidéki kiszállításra is. Kedvezőbb a telephelyen átvenni a teknősöket, hiszen igényei szerint választhat magának nemre, nagyságra, színváltozatra, formára való tekintettel.

Természetesen részletes tartási tájékoztatót és szakmai útmutatót kap minden vásárló.

A teknősök ára 12 000 Ft / darab.

Tisztelettel várom azon kedves jövendő ügyfeleimet,akik egy különleges lénnyel szeretnék gazdagabbá tenni mindennapjaikat. Ezek a teremtmények előbb jelentek meg a földön mint a dinoszauruszok és máig a legjobb egészségnek örvendenek, hacsak mi emberek ki nem pusztítjuk őket...

Elérhetőség: Novotny Tibor Tel:(06)20/285-5433 E-mail: novotnyfamily@t-online.hu
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!